Voorzieningen Zwembad Natuurlijk De Loete

Mooi bad
Een 25 meter lang en 17 meter breed bad met een diepte van 2 meter; bij de duiktoren zelfs ruim 3 meter. In dit bad is een trimbaan voor de liefhebber die graag baantjes zwemt. Ook zijn er 2 duikplanken: de lage (1 meter) en de hoge (3 meter). Dit bad is bestemd voor de geoefende zwemmer, dus met diploma.

Ons peuterbad
Een gezellig peuterbad voor de allerkleinsten, compleet met een glijbaantje. Dit bad heeft een eigen ingang met een zelfsluitend hek zodat de kleintjes niet weg kunnen. Rondom het bad staan stoelen, tafels en banken. Op zonnige dagen zetten we parasols voor u klaar.

Kluisjes en sanitair
U kunt naar keuze gebruik maken van de individuele kleedcabines of de grote gemeenschappelijke kleedkamer. Bij de kleedkamers vindt u toiletten en warme douches. Uw kostbaarheden - telefoon, portemonnee, sleutels e.d. - kunt u veilig opbergen in onze kluisjes. Dat is gratis, want de huur (a € 0,50) krijgt u terug na gebruik van het kluisje.

Genieten van de omgeving
De ligging van ons zwembad is uniek midden tussen 2 natuurgebieden in. Dat daar geen chloorplas bijhoort begrijpt u wel. De plantzone helpt mee om ons zwembadwater in topconditie te houden. Komt u het zelf maar ervaren.

Contact

Zwembad Natuurlijk De Loete

Bredeweg 2
2851 VA Haastrecht

Tel: 0182-501560


bedrijfsleider@vlisterbaden.nl

Meer info

Zwembad Ons Polderbad

Kievitslaan 49
2821 XL Stolwijk

Tel: 0182-341558


bedrijfsleider@vlisterbaden.nl

Meer info

Stichting info

Secretariaat Stichting Vlister Openlucht Baden
secretaris@vlisterbaden.nl

Facturen
facturen@vlisterbaden.nl
p/a: Stichting Vlister Openluchtbaden
        Julianalaan 69
       2851 XH    Haastrecht

Over de Stichting Vlister Openlucht Baden (VOB)
Met behulp van ruim 70 vrijwilligers en met de inzet van ongeveer 30 personeelsleden beheert de stichting VOB twee openluchtbaden in de Krimpenerwaard: Zwembad Natuurlijk De Loete in Haastrecht en Ons Polderbad in Stolwijk. Beide baden openen elk seizoen in april en sluiten de poort weer in september.

Uiteraard zijn meer vrijwilligers altijd welkom, dus wilt u ook meehelpen? Er is altijd wat te doen. Stuur even een mailtje aan onze secretaris

Je bent van harte welkom!

Onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws en activiteiten in onze baden?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Dank voor uw bericht.

Wij nemen uw gegevens op in onze database en komen er zo spoedig als mogelijk bij u op terug.

Een sportieve groet,
Team Vlister Openlucht Baden
Oops! Laten we dit nog een keer proberen.

Powered by: NewMediair