Ons Badteam stelt zich voor!

Kom binnen
VLIST WEER
.

.

.

Nancy

Nancy

zwembadmedewerker

Even voorstellen: Ik ben Nancy Versteeg-Bouwer en ben al vanaf 2005 tot 2019 werkzaam geweest in het oude zwembad “De Loete “.

In 2020 heb ik een jaartje overgeslagen en heb ik genoten van een jaar niet hoeven werken. Ik ben weer van de partij dit jaar en ben heel benieuwd hoe het het  werken in zwembad “Natuurlijk de Loete “ zal verlopen.

Zo spannend een natuur gezuiverd bad, dus met veel nieuwe zaken krijgen we te maken. Mijn hobby’s zijn tennissen, padellen, polderwandelingen maken , skeeleren en schaatsen. Ik heb weer veel zin om te beginnen en wens iedereen vast veel werkplezier.

Fiona

Fiona

zwembadmedewerker

Even voorstellen: Hoi, ik ben Fiona Verstoep en ik studeer Fysiotherapie op de Hogeschool Utrecht. Dit wordt mijn 4de jaar als toezichthouder bij de VOB, ik ben voornamelijk aanwezig op de zondagen in Stolwijk. Verder speel ik waterpolo bij de ZPS en werk ik als sportinstructeur in de fitness.

Mahlika

Mahlika

zwembadmedewerker

Even voorstellen: ik ben Mahlika en ben 18 jaar oud. Ik kom voor het eerst dit seizoen het team versterken. In mijn vrije tijd kan je mij vinden met vriendinnen, bij de paarden of natuurlijk in het water. Zwemmen ben ik van kleins af aan altijd dol op geweest en nu nog steeds en heb dan ook erg veel zin om hier aan de slag te gaan.

Mara

Mara

zwembadmedewerker

Even voorstellen: Ik ben Mara en ik ben 18 jaar. Ik werk dit jaar voor het tweede jaar bij het zwembad.

Ik zit momenteel in mijn eerste jaar van de academische pabo in Rotterdam.

In mijn vrije tijd volleybal ik en doe ik graag leuke dingen met vriendinnen.

Jara

Jara

zwembadmedewerker

Even voorstellen:

Edith

Edith

zwemonderwijzer

Even voorstellen: Ik ben Edith het is het 2de seizoen bij de Loete en Ons Polderbad. Ben gediplomeerd zwemonderwijzer sinds 2012. Ik woon in Gouda en heb 3 kinderen.

Marielle

Marielle

zwemonderwijzer

Even voorstellen: Ik ben Mariëlle. Ik werk al een aantal jaren bij de Vlister openluchtbaden, daarnaast werk ik nog bij de buitenschoolse opvang en geef ik gymles. Ik ben getrouwd en heb 2 mooie kindjes. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het volleyballen.

Mandy

Mandy

zwemonderwijzer in opleiding

Even voorstellen: Hoi ik ben Mandy, dit wordt mijn 2e seizoen bij de Vlister Openlucht Baden. In mijn vrije tijd doe ik graag paardrijden, wielrennen en zwemmen. Ik kijk weer uit naar dit zwemseizoen!

Susan

Susan

zwemonderwijzer in opleiding

Even voorstellen: Ik ben Susan en werk dit jaar voor de derde keer in beide zwembaden en voor de tweede zomer als zwemlesonderwijzer. Ik geef verder nog borstcrawlcursus aan volwassenen. Ik doe aan wedstrijdzwemmen bij GZCDonk in Gouda en daar ben ik ook trainer.

Naast werken studeer ik bio-farmaceutische wetenschappen in Leiden.

Luuk

Luuk

zwemonderwijzer in opleiding
assistent zwembadmedewerker

Even voorstellen: Ik ben Luuk en ik ben 18 jaar oud. Ik zit in mijn 2de jaar van mijn HALO sportopleiding. Sporten en lesgeven is dan ook wat ik het liefst doe. Ik zit nog maar net bij de VOB om de wereld van het zwemonderwijs en het toezicht houden in een zwembad te ontdekken. Ik hoop hier, bij de VOB, veel te kunnen leren!

Sander

Sander

zwemonderwijzer in opleiding

Even voorstellen: Mijn naam is Sander. En dit word mijn tweede seizoen bij het zwembad. Mijn grootste passie is snowboarden hiervoor ben ik in de winter in Oostenrijk. Ik werk bij het zwembad om dat dit goed te combineren is met mijn werk in Oostenrijk. En om dat ik graag sportief en buiten bezig ben.

.

.

.

.

Fenna

Fenna

assistent zwembadmedewerker
-

Even voorstellen:

Noa

Noa

assistent zwembadmedewerker

Even voorstellen: Ik ben Noa en ik ben 16 jaar. Dit wordt mijn derde jaar als badmedewerkster. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te volleyballen.

Iris

Iris

assistent zwembadmedewerker

Even voorstellen: Hoi, ik ben Iris 17 jaar en kom uit Stolwijk. Ik doe de opleiding Sportkunde aan de Haagse Hogeschool en speel al 11 jaar lang volleybal. Dit is het derde jaar dat ik ga werken bij het zwembad en ik heb er dit jaar ook weer veel zin in!

Corine

Corine

-

Even voorstellen: Ik ben Corine 49 jaar jong, en dit jaar wordt mijn 5e jaar in de kiosk.

Ik was altijd kapster, maar doordat ik 6 jaar geleden een hersenbloeding heb gekregen, kan ik dat vak nu niet meer uitoefenen.

Ik ben getrouwd met Henk en wij hebben 2 kinderen.

Ik hoop dat we met z'n allen een fantastisch jaar gaan krijgen, zowel met alle medewerkers, het bestuur,  en de vrijwilligers.

Contact

Zwembad Natuurlijk De Loete

Bredeweg 2
2851 VA Haastrecht

Tel: 0182-501560


manager@vlisterbaden.nl

Meer info

Zwembad Ons Polderbad

Kievitslaan 49
2821 XL Stolwijk

Tel: 0182-341558


manager@vlisterbaden.nl

Meer info

Stichting info

Secretariaat Stichting Vlister Openlucht Baden
secretaris@vlisterbaden.nl

Facturen
facturen@vlisterbaden.nl
p/a: Stichting Vlister Openluchtbaden
        Julianalaan 69
       2851 XH    Haastrecht

Over de Stichting Vlister Openlucht Baden (VOB)
Met behulp van ruim 70 vrijwilligers en met de inzet van ongeveer 35 personeelsleden beheert de stichting VOB twee openluchtbaden in de Krimpenerwaard: Zwembad Natuurlijk De Loete in Haastrecht en Ons Polderbad in Stolwijk. Beide baden openen elk seizoen in april en sluiten de poort weer in september.

Uiteraard zijn meer vrijwilligers altijd welkom, dus wilt u ook meehelpen? Er is altijd wat te doen. Stuur even een mailtje aan onze secretaris

Je bent van harte welkom!

Onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws en activiteiten in onze baden?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Dank voor uw bericht.

Wij nemen uw gegevens op in onze database en komen er zo spoedig als mogelijk bij u op terug.

Een sportieve groet,
Team Vlister Openlucht Baden
Oops! Laten we dit nog een keer proberen.

Powered by: NewMediair