Ons Badteam stelt zich voor!

Kom binnen
VLIST WEER
Bart

Bart

Manager

Even voorstellen: Ik ben Bart en sinds 3 jaar de manager van beide zwembaden. In mijn vrije tijd ben ik waterpolocoach of doe ik leuke dingen met mijn 3 kinderen. Zwemmen loopt als een rode draad door mijn leven en ik ben dan ook heel blij dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken.

Lennard

Lennard

Bedrijfsleider

Even voorstellen: Hoi allemaal, ik ben Lennard. Vorig seizoen begonnen bij de VOB als zwemonderwijzer.

Na 10 jaar voor sportpunt gouda gewerkt te hebben was ik toe aan wat anders.

Ik heb een vrouw 2 jongens  van 8 en 9 jaar waar ik zoveel mogelijk leuke dingen mee doe.

Water speel al mijn hele leven een grote rol, op vele manieren.

Diana

Diana

Bedrijfsleider

Even voorstellen: Ik ben Diana Wolf en voor het tweede jaar bedrijfsleider bij de VOB. Ik ben graag op pad in mijn vrije tijd. Lekker buiten terrasje e.d.

Nancy

Nancy

zwembadmedewerker

Even voorstellen: Ik ben Nancy Versteeg-Bouwer en ben al vanaf 2005 tot 2019 werkzaam geweest in het oude zwembad “De Loete “.

In 2020 heb ik een jaartje overgeslagen en heb ik genoten van een jaar niet hoeven werken. Ik ben weer van de partij dit jaar en ben heel benieuwd hoe het het  werken in zwembad “Natuurlijk de Loete “ zal verlopen.

Zo spannend een natuur gezuiverd bad, dus met veel nieuwe zaken krijgen we te maken. Mijn hobby’s zijn tennissen, padellen, polderwandelingen maken , skeeleren en schaatsen. Ik heb weer veel zin om te beginnen en wens iedereen vast veel werkplezier.

Fiona

Fiona

zwembadmedewerker

Even voorstellen: Hoi, ik ben Fiona Verstoep en ik studeer Fysiotherapie op de Hogeschool Utrecht. Dit wordt mijn 4de jaar als toezichthouder bij de VOB, ik ben voornamelijk aanwezig op de zondagen in Stolwijk. Verder speel ik waterpolo bij de ZPS en werk ik als sportinstructeur in de fitness.

Lucas

Lucas

zwembadmedewerker

Even voorstellen: Ik ben Lucas en werk dit jaar voor mijn vierde jaar bij de VOB. In mijn vrije tijd badminton ik veel en sport graag. Verder ben ik bijna klaar met mijn opleiding voor gymdocent.

Mahlika

Mahlika

zwembadmedewerker

Even voorstellen: ik ben Mahlika en ben 18 jaar oud. Ik kom voor het eerst dit seizoen het team versterken. In mijn vrije tijd kan je mij vinden met vriendinnen, bij de paarden of natuurlijk in het water. Zwemmen ben ik van kleins af aan altijd dol op geweest en nu nog steeds en heb dan ook erg veel zin om hier aan de slag te gaan.

Mara

Mara

zwembadmedewerker

Even voorstellen: Ik ben Mara en ik ben 18 jaar. Ik werk dit jaar voor het tweede jaar bij het zwembad.

Ik zit momenteel in mijn eerste jaar van de academische pabo in Rotterdam.

In mijn vrije tijd volleybal ik en doe ik graag leuke dingen met vriendinnen.

Kim

Kim

zwembadmedewerker

Even voorstellen: Ik ben Kim, 22 jaar oud en als geboren Haastrechtenaar zwem ik al mijn hele leven bij De Loete. Ik ben gek op zwemmen (en dit zwembad) en daarom heb ik gekozen om vanaf dit jaar een kijkje achter de schermen te nemen bij de Loete.

Jara

Jara

zwembadmedewerker

Even voorstellen:

Renzo

Renzo

zwembadmedewerker

Even voorstellen: Ik ben Renzo, ik ben 16 jaar en dit is mijn 3e seizoen in zwembad de Loete. In mijn vrije tijd zwem ik graag, en ik werk ook in de snackbar in Haastrecht. Ik hoop jullie graag te zien in het zwembad.

Wilma

Wilma

zwembadmedewerker

Even voorstellen: Hallo ik ben Wilma de Keizer, ik ben de moeder van Thessa en vorig jaar gevraagd, omdat Thessa in verwachting was van mijn 1e kleinkind Viviënne, ik heb het heel erg naar mijn zin gehad, dus kom ik graag terug.

Ik geef les vanaf mijn 14e jaar, mij. Ouders waren resp zweminstructrice/trainer bij de Goudse reddingsbrigade. In het verleden strandwacht gedaan en 20 jaar in zwembad de Fuut gewerkt. Mijn hobby's tijdwaarneming bij wedstrijden lifesaving, klaverjassen, reizen, figurant spelen bij OVV

Dubienne

Dubienne

zwemonderwijzer

Even voorstellen: Ik ben Dubiennne. Dit wordt mijn 3e seizoen bij de VOB, de afgelopen seizoenen heb ik met plezier in de baden gewerkt. Ook dit jaar kom ik met plezier werken. 

Buiten het werk bij de VOB als toezichthouder ben ik ook werkzaam als zwemdocent in een zwembad in Rotterdam. Ik zie jullie in het zwembad.

Edith

Edith

zwemonderwijzer

Even voorstellen: Ik ben Edith het is het 2de seizoen bij de Loete en Ons Polderbad. Ben gediplomeerd zwemonderwijzer sinds 2012. Ik woon in Gouda en heb 3 kinderen.

Marielle

Marielle

zwemonderwijzer

Even voorstellen: Ik ben Mariëlle. Ik werk al een aantal jaren bij de Vlister openluchtbaden, daarnaast werk ik nog bij de buitenschoolse opvang en geef ik gymles. Ik ben getrouwd en heb 2 mooie kindjes. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het volleyballen.

Mandy

Mandy

zwemonderwijzer in opleiding

Even voorstellen: Hoi ik ben Mandy, dit wordt mijn 2e seizoen bij de Vlister Openlucht Baden. In mijn vrije tijd doe ik graag paardrijden, wielrennen en zwemmen. Ik kijk weer uit naar dit zwemseizoen!

Susan

Susan

zwemonderwijzer in opleiding

Even voorstellen: Ik ben Susan en werk dit jaar voor de derde keer in beide zwembaden en voor de tweede zomer als zwemlesonderwijzer. Ik geef verder nog borstcrawlcursus aan volwassenen. Ik doe aan wedstrijdzwemmen bij GZCDonk in Gouda en daar ben ik ook trainer.

Naast werken studeer ik bio-farmaceutische wetenschappen in Leiden.

Marit

Marit

zwemonderwijzer in opleiding
assistent zwembadmedewerker

Even voorstellen: Mijn naam is Marit, 19 jaar en kom uit Berkenwoude. Ik ben 3e jaars HALO student waardoor ik al veel ervaring heb in het werken met kinderen. In mijn vrije tijd voetbal ik bij FC Perkouw waar ik ook training geef. Dit wordt mijn eerste seizoen bij het zwembad en heb er onwijs veel zin in.

Luuk

Luuk

zwemonderwijzer in opleiding
assistent zwembadmedewerker

Even voorstellen: Ik ben Luuk en ik ben 18 jaar oud. Ik zit in mijn 2de jaar van mijn HALO sportopleiding. Sporten en lesgeven is dan ook wat ik het liefst doe. Ik zit nog maar net bij de VOB om de wereld van het zwemonderwijs en het toezicht houden in een zwembad te ontdekken. Ik hoop hier, bij de VOB, veel te kunnen leren!

Sander

Sander

zwemonderwijzer in opleiding

Even voorstellen: Mijn naam is Sander. En dit word mijn tweede seizoen bij het zwembad. Mijn grootste passie is snowboarden hiervoor ben ik in de winter in Oostenrijk. Ik werk bij het zwembad om dat dit goed te combineren is met mijn werk in Oostenrijk. En om dat ik graag sportief en buiten bezig ben.

Melloney

Melloney

Zwemlescoördinator

Ik ben Melloney en van kleins af aan ben ik al te vinden in zwembaden: van reguliere diploma’s tot reddend zwemmen en wedstrijdzwemmen. En nu heb ik al 20 jaar van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Het geven van zwemles vind ik nog altijd leuk om te doen. Daarnaast vind ik het geweldig om mijn kennis over te dragen en nieuwe zwemonderwijzers op te leiden.
Dit wordt mijn eerste jaar bij VOB en ik heb er enorm veel zin in. Met elkaar maken we er een mooi seizoen van.

Thessa

Thessa

Zwemlescoördinator

Even voorstellen: Ik ben Thessa en ik ben 27 jaar oud. In 2016 ben ik begonnen met werken voor de VOB. Vorig jaar ben ik niet aanwezig geweest ivm met zwangerschap/geboorte van mijn dochter Viviënne. Dit jaar ga ik de coördinatie van de zwemlessen in Haastrecht op mij nemen! Naast het werk in het buitenbad geef ik zwemles aan kinderen met een lichte beperking (adhd/autisme). In mijn vrije tijd ben ik bestuurslid van de Leidse Reddingsbrigade en hou ik me bezig met organiseren van activiteiten en waterhulpverlening.

Menno

Menno

assistent zwembadmedewerker
-

Even voorstellen: Ik ben Menno Bras en ik ben 15 jaar. Ik doe het niveau mavo op het Schoonhovenscollege. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gamen. ik ben kranten bezorger en ik werk bij de Dirk in Gouda.

Fenna

Fenna

assistent zwembadmedewerker
-

Even voorstellen:

Maurits

Maurits

assistent zwembadmedewerker

Even voorstellen: Ik ben Maurits en sinds dit seizoen werk ik bij zwembad De Loete. Ik zit in 3 mavo en buiten school tennis ik en ben ik vaak aan het sleutelen of bouwen.

Noa

Noa

assistent zwembadmedewerker

Even voorstellen: Ik ben Noa en ik ben 16 jaar. Dit wordt mijn derde jaar als badmedewerkster. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te volleyballen.

Iris

Iris

assistent zwembadmedewerker

Even voorstellen: Hoi, ik ben Iris 17 jaar en kom uit Stolwijk. Ik doe de opleiding Sportkunde aan de Haagse Hogeschool en speel al 11 jaar lang volleybal. Dit is het derde jaar dat ik ga werken bij het zwembad en ik heb er dit jaar ook weer veel zin in!

Ina

Ina

-

Even voorstellen: Ik ben Ina en dit seizoen wordt het vierde jaar dat ik in de kiosk van het zwembad werk. Waar wij op warme dagen voor u klaar staan voor een koud ijsje, drankje of een lekkere snack. Ik ben moeder van twee kinderen en mijn hobby's zijn er met onze vouwwagen op uit gaan, wandelen, haken en lezen.

Corine

Corine

-

Even voorstellen: Ik ben Corine 49 jaar jong, en dit jaar wordt mijn 5e jaar in de kiosk.

Ik was altijd kapster, maar doordat ik 6 jaar geleden een hersenbloeding heb gekregen, kan ik dat vak nu niet meer uitoefenen.

Ik ben getrouwd met Henk en wij hebben 2 kinderen.

Ik hoop dat we met z'n allen een fantastisch jaar gaan krijgen, zowel met alle medewerkers, het bestuur,  en de vrijwilligers.

Contact

Zwembad Natuurlijk De Loete

Bredeweg 2
2851 VA Haastrecht

Tel: 0182-501560


bedrijfsleider@vlisterbaden.nl

Meer info

Zwembad Ons Polderbad

Kievitslaan 49
2821 XL Stolwijk

Tel: 0182-341558


bedrijfsleider@vlisterbaden.nl

Meer info

Stichting info

Secretariaat Stichting Vlister Openlucht Baden
secretaris@vlisterbaden.nl

Facturen
facturen@vlisterbaden.nl
p/a: Stichting Vlister Openluchtbaden
        Julianalaan 69
       2851 XH    Haastrecht

Over de Stichting Vlister Openlucht Baden (VOB)
Met ruim 70 vrijwilligers beheert de stichting VOB twee zwembaden in de Krimpenerwaard: Zwembad Natuurlijk De Loete in Haastrecht en Ons Polderbad in Stolwijk. Beide baden werden ooit met sluiting bedreigd, maar met de inzet en ondersteuning van vele vrijwilligers en bedrijven is het behoud van onze zwembaden gewaarborgd. Met als resultaat: twee prachtige baden, die dankzij de enthousiaste inzet van onze vrijwilligers goed worden onderhouden. Uiteraard zijn meer vrijwilligers altijd welkom, dus wilt u ook meehelpen? Er is altijd wat te doen. Stuur even een mailtje aan onze secretaris

Je bent van harte welkom!

Onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws en activiteiten in onze baden?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Dank voor uw bericht.

Wij nemen uw gegevens op in onze database en komen er zo spoedig als mogelijk bij u op terug.

Een sportieve groet,
Team Vlister Openlucht Baden
Oops! Laten we dit nog een keer proberen.

Powered by: NewMediair