Ons Badteam stelt zich voor!

Kom binnen
VLIST WEER
Mandy

Mandy

Badjuf
Zwemlesinstructeur

Even voorstellen: Hoi, ik ben Mandy Steenkamer en ik ben 22 jaar, ik studeer fysiotherapie op de Hogeschool Utrecht. Dit wordt mijn 5e seizoen bij de VOB. Ik ben voornamelijk aanwezig in Natuurlijk De Loete en geef ik hier wekelijks de Aqua fit. Verder doe ik aan volleybal bij VCH.

Jelmar

Jelmar

Badmeester

Even voorstellen:

Hallo, Ik ben Jelmar Catalan Abarca en ik studeer Sportkunde in Den Haag op De Haagse Hogeschool. Dit is mijn eerste jaar als toezichthouder bij de VOB, ik zal vooral op zondagen aanwezig zijn en in de vakantieperiode ook op andere dagen. Verder voetbal ik bij V.V. Stolwijk. Ik wens jullie een leuk en zonnig zwemseizoen.

Miranda

Miranda

Badjuf

Even voorstellen: Welkom in ‘Natuurlijk De Loete’

Ik zal in dit mooie zwembad regelmatig te vinden zijn. Dit wordt mijn tweede seizoen. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik ben een grote dierenvriend en hou van de natuur!

Leon

Leon

Badmeester

Even voorstellen: Hoi, ik ben Leon en ik ben met plezier begonnen aan mijn derde seizoen als badmeester. Je zal mij vooral in Natuurlijk De Loete zien. Naast het werk in het zwembad help ik ook in de keuken bij het witte hof, voetbal ik bij VVHaastrecht en ga ik met regelmaat naar de sportschool.

Retty

Retty

Badjuf
Zwemlesinstructeur

Even voorstellen: Hoi, ik ben Retty. Dit is mijn 51e seizoen in OnsPolderbad. Dit jaar geef ik voornamelijk zwemlessen.

Mark

Mark

Badmeester

Even voorstellen: Hi, mijn naam is Mark Boere, 19 jaar en ik kom uit Haastrecht. Momenteel volg ik de studie sportmarketing in Amsterdam. Zelf ben ik dus veel met sport bezig en zit ik ook op voetbal. Dit is mijn 2e seizoenbij Vlisterbaden en dit bevalt me erg goed! Ik werk voornamelijk bij Natuurlijk De Loete in Haastrecht.

Noa

Noa

Badjuf

Even voorstellen: Hoi, ik ben Noa van Maenen en ik ben 19 jaar. Ik studeer Ecologische Pedagogiek aan de Hogeschool Utrecht in Amersfoort. Dit wordt mijn 6e seizoen bij de VOB en ik zal voornamelijk in Haastrecht aanwezig zijn. Verder volleybal ik nog bij DOSKO.

Dyon

Dyon

Badmeester

Even voorstellen: Hoi, ik ben Dyon Klarenbeek en ik studeer marketingcommunicatiespecialist in Utrecht. Dit is mijn eerste jaar als toezichthouder bij de VOB, ik ben voornamelijk aanwezig op de donderdagen en zaterdagen. Verder speel ik waterpolo bij ZPS.

Sterre

Sterre

Badjuf

Even voorstellen: Hallo, mijn naam is Sterre Jansen en ik ben 21 jaar oud. Dit wordt mijn eerste seizoen bij de VOB en ik zal voornamelijk bij Natuurlijk De Loete staan. Ik studeer social work aan Hogeschool Utrecht en ik zit op voetbal. Hopelijk zie ik je snel!

Thibaut

Thibaut

Badmeester
Zwemles assistent

Even voorstellen: Hallo, ik ben Thibaut Verburg en ik volg de opleiding Communicatie en Multimedia Design aan de Hogeschool Utrecht. In mijn vrije tijd speel ik voetbal in het eerste team van Stolwijk. Dit jaar wordt alweer mijn derde jaar als badmeester bij VOB en heb het nog steeds naar mijn zin.

Jens

Jens

Badmeester

Even voorstellen: Hallo, ik ben Jens Bennis. Ik ben 18 jaar oud en werk hier in de Vlister Openlucht Baden. In mijn vrije tijd voetbal ik graag of ga ik met vrienden wat doen. Dit seizoen wordt mijn derde seizoen dat ik hier werk. Ik heb het altijd erg naar mijn zin omdat er veel interactie is met de badgasten. Dit seizoen kijk ik er weer naar uit om met het gezellige team aan de slag te gaan en onze badgasten plezier te laten hebben. Hopelijk zien ik jullie snel!

Demi

Demi

Manager

Even voorstellen: Mijn naam is Demi Sweep. Ik ben een echte teamspeler die veel belang hecht aan talentontwikkeling, persoonlijke aandacht en natuurlijk veel gezelligheid. Mijn dag is geslaagd wanneer de badgasten, personeel en vrijwilligers het naar hun zin hebben bij onze twee mooie zwembaden!

Verder ben ik altijd in voor een potje paddel, of een mooie reis maken.

Laten we er een mooi seizoen van maken met elkaar. Tot snel!

Mariëlle

Mariëlle

Badjuf
Zwemlesinstructeur
Coördinator zwemlessen

Even voorstellen: Hoi, ik ben Mariëlle en dit wordt mijn 10e seizoen bij de Vlisterbaden. Naast mijn werk bij het zwembad werk ik bij de buitenschoolse opvang en geef ik gymles. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen.

In mijn vrije tijd ben ik graag aan het volleyballen.

Robert-Jan

Robert-Jan

Badmeester
Zwemles assistent

Even voorstellen: Mijn naam is Robert-Jan en ik kom uit Stolwijk. Ik studeer in Den Haag en doe de Haagse Academie Lichamelijke Opvoeding (HALO). Dit wordt mijn 3e jaar in het zwembad en ook dit jaar zal ik ondersteunen bij de zwemlessen. Naast mijn werk ben ik vaak in de sporthal te vinden om te volleyballen.

Karlijn

Karlijn

Badjuf

Even voorstellen: Hoi, ik ben Karlijn Bardega. Dit is mijn eerste jaar alstoezichthouder bij de Vlisterbaden. Ik werk in Het Polderbad én in Natuurlijk De Loete. Ik zit op school op het Coornhert gymnasium in Gouda en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tennissen en sporten.

Mahlika

Mahlika

Badjuf

Even voorstellen: Hallo, ik ben Mahlika Leeman, ondertussen ben ik alweer 3 jaar toezichthouder bij VOB zwembaden, maar jullie zullen mij voornamelijk tegenkomen in Natuurlijk De Loete. Naast het zwembad ben ik werkzaam als verpleegkundige in het ziekenhuis.

Niels

Niels

Badmeester

Even voorstellen: Hoi, ik ben Niels en studeer Plantenwetenschappen in Wageningen.  Dit seizoen is mijn 3e dat ik als toezichthouder bij VOB werk. Ik werk voornamelijk op de zondagen in Stolwijk. Hier naast voetbal ik en vind ik het leuk om spelletjes te spelen, dus spreek me zeker aan als je nog tips hebt!

Mara

Mara

Badjuf
Zwemles assistent

Even voorstellen: Hoi, ik ben Mara Speksnijder. Ik ga dit jaar afstuderen aan de academische pabo. Wel ga ik nog even verder studeren, volgend jaar start ik met mijn master orthopedagogiek.

Dit jaar wordt mijn 5e jaar als toezichthouder bij de VOB.

Verder volleybal ik bij volleybalvereniging Dosko en geef ik daar ook training.

Sander

Sander

Badmeester
Zwemlesinstructeur

Even voorstellen: Hoi, ik ben Sander Hogendoorn en ik ben 19 jaar. Ik doe de opleiding sport en bewegen op het ROC in Utrecht. Ik mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool en daarnaast zit ik op waterpolo en zaalvoetbal. Dit wordt alweer mijn 3e jaar als toezichthouder, naast toezicht geef ik ook zwemles in het Polderbad en in Natuurlijk De Loete.

Keano

Keano

Badmeester

Even voorstellen: Hoi, ik ben Keano en ik ben 15 jaar. Ik werk dit jaar voor het eerst bij het zwembad. Ik zit momenteel in mijn derde jaar van VWO in Gouda. In mijn vrije tijd volleybal ik graag.

Jara

Jara

Badjuf
Zwemles assistent

Even voorstellen: Hoi, ik zal me even kort voorstellen. Ik ben Jara de Vries en ik doe dit jaar eindexamen vwo. Dit wordt mijn vierde jaar als toezichthouder en assistent zweminstructeur. Volgend jaar ga ik geneeskunde studeren in Rotterdam. In mijn vrije tijd waterpolo ik bij de ZPS en vind ik het leuk om te wielrennen.

Corine

Corine

Coördinator kiosk

Even voorstellen: Ik ben Corine, en werk nu 8 jaar in de kiosk in de Loete.

Omdat ik een hersenbloeding gehad heb, kon ik mijn beroep als kapster niet meer uitoefenen, en de kans om de kiosk nieuw leven in te blazen, greep ik daarom met beide handen aan.

Aimée

Aimée

Badjuf
Zwemles assistent

Even voorstellen: Hoi, ik ben Aimée Vogel. Seizoen 2024 is mijn derde seizoen bij de Vlisterbaden, maar sinds jongs af aan ben ik al te vinden in het zwembad. Ik heb 10 jaar op waterpolo gezeten en hou van zwemmen. Ik zit op het Coornhert Gymnasium in Gouda en ik kom uit Stolwijk.

Noa

Noa

Badjuf

Even voorstellen: Hoi, ik ben Noa Speksnijder en ik ben 19 jaar oud. Ik studeer momenteel verpleegkunde aan de Hogeschool Leiden. Dit is mijn 3e jaar als toezichthouder bij de VOB. Ik werk vooral op de zondagen in Ons Polderbad.

Susan

Susan

Badjuf
Zwemlesinstructeur

Even voorstellen: Ik ben Susan, 21 en studeer Grieks en Latijn in Leiden. Ik heb de afgelopen 5 jaar bij de VOB gewerkt, waarbij ik onder andere zwemles en Aqua fit gaf. Dit jaar zal ik slechts af en toe te vinden zijn in Ons Polderbad om in te vallen bij zwemlessen of bij te springen bij warm weer.

Harald

Harald

Badmeester
Zwemles assistent

Even voorstellen: Hoi, mijn naam is Harald van Staveren en wonende in Stolwijk.

Ik heb mijn studie op de Sportacademie afgerond en ben nu voor het 4e seizoen werkzaam bij de zwembaden. In de winter vind je mij vooral op de ski’s in Oostenrijk waar ik met veel plezier skiles geef aan jong en oud!

Ik ben vanaf dit seizoen fulltime in dienst met als aanspreekpunt en coördinerende rol voor mijn collega’s. Daarnaast verantwoordelijk voor de machinekamers en zorg ik ervoor dat iedereen weer veilig en in goed zwemwater kan zwemmen.

Fenna

Fenna

Badjuf

Even voorstelen: Ik ben Fenna en ik ben 20 jaar. Dit seizoen wordt mijn 4 de jaar als toezichthouder. Momenteel zit ik in het derde jaar van mijn studie bouwkunde op de Haagse Hogeschool. In mijn vrije tijd ben ik vaak op stal tussen de paarden te vinden, lees ik vaak boeken en vind ik het leuk om naar concerten te gaan.

Lumen

Lumen

Badmeester

Even voorstellen: Hallo, mijn naam is Lumen en ik doe de studie sport en coaching op het Johan Cruijff college in Roosendaal. Ook voetbal ik bij FC DenBosch. Dit wordt mijn 3e jaar hier bij de VOB. Ik ben vaak op zondag aanwezig in Stolwijk.

Sander

Sander

Badmeester

Even voorstellen: Hallo, ik ben Sander Bunnik. Ik ben 18 jaar oud en dit wordt mijn tweede jaar bij de Vlister Openlucht Baden. Ik zit op dit moment in mijn eind examenjaar van het vwo. Het leukst aan het zwembad vind ik het contact met de gasten, daar haal ik erg veel plezier uit. Ook ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Ik kijk erg uit naar dit seizoen!

Thijs

Thijs

Badmeester

Even voorstellen: Ha beste zwemmers, ik ben Thijs Dekker ik ben 19 jaar oud en woon in het mooie Stolwijk. Volgend jaar hoop ik de PABO te gaan doen. Deze zomer ga ik aan het werk als toezichthouder van het zwembad dus tot in het zwembad zou ik zeggen :)

Edith

Edith

Zwemlesinstructeur

Even voorstellen: Hoi ik ben Edith woon in Gouda samen met mijn man en er woont nog 1 kind thuis (van de 3). Ik ben zweminstructeur en ben daar mee begonnen toen mijn oudste op zwemles zat. (19 jaar geleden) in 2012 heb ik mijn papieren gehaald en werk tegenwoordig in een binnenbad waar ik van 0-99 mag begeleiden. Dit wordt mijn 4de seizoen voor de VOB. Ik ben er alleen op woensdag en zaterdag met de zwemlessen. Hobby’s genoeg vooral lekker freubelen en nieuwe dingen verzinnen voorde zwemlessen.

Daan

Daan

Badmeester

Even voorstellen: Hoi! Mijn naam is Daan, ik ben 18 jaar en ik kom uit Stolwijk. Verder studeer ik tot leerkracht basisonderwijs in Rotterdam. Dit is mijn eerste seizoen bij de VOB. Ik heb er veel zin in, en hopelijk jij ook!

Stijn

Stijn

Badmeester

Even voorstellen: Hallo, ik ben Stijn 18 jaar en dit wordt mijn derde seizoen hier bij de Vlister baden. Mijn hobby is waterpolo en daarom dat ik ook zo dol ben op het werk hier, want ik ben gek op zwemmen! Ik hoop dat we met elkaar een mooi en leuk jaar tegemoet mogen gaan en misschien tot snel.

Max

Max

Badmeester

Even voorstellen: Ik ben Max speksnijder en ik ben 17 jaar. Ik ben net klaar met de havo. Dit is mijn eerste jaar bij het VOB en ik heb er veel zin in. Hiernaast speel ik graag volleybal bij Dosko.

Contact

Zwembad Natuurlijk De Loete

Bredeweg 2
2851 VA Haastrecht

Tel: 0182-501560


manager@vlisterbaden.nl

Meer info

Zwembad Ons Polderbad

Kievitslaan 49
2821 XL Stolwijk

Tel: 0182-341558


manager@vlisterbaden.nl

Meer info

Stichting info

Secretariaat Stichting Vlister Openlucht Baden
secretaris@vlisterbaden.nl

Facturen
facturen@vlisterbaden.nl
p/a: Stichting Vlister Openluchtbaden
        Julianalaan 69
       2851 XH    Haastrecht

Over de Stichting Vlister Openlucht Baden (VOB)
Met behulp van ruim 70 vrijwilligers en met de inzet van ongeveer 35 personeelsleden beheert de stichting VOB twee openluchtbaden in de Krimpenerwaard: Zwembad Natuurlijk De Loete in Haastrecht en Ons Polderbad in Stolwijk. Beide baden openen elk seizoen in april en sluiten de poort weer in september.

Uiteraard zijn meer vrijwilligers altijd welkom, dus wilt u ook meehelpen? Er is altijd wat te doen. Stuur even een mailtje aan onze secretaris

Je bent van harte welkom!

Onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws en activiteiten in onze baden?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Dank voor uw bericht.

Wij nemen uw gegevens op in onze database en komen er zo spoedig als mogelijk bij u op terug.

Een sportieve groet,
Team Vlister Openlucht Baden
Oops! Laten we dit nog een keer proberen.

Powered by: NewMediair