Welkom bij Natuurlijk De Loete: een duurzaam zwembad, klaar voor de toekomst

verkoop abonnementenZWEMLESSEN
VLIST WEER

Natuurlijk De Loete is het 2e openbare zwembad in Nederland dat op natuurlijke wijze gezuiverd wordt. Op 1 mei 2021 startte ons eerste zwemseizoen en inmiddels hebben al vele bezoekers kennis gemaakt met ons mooi verbouwde zwembad.
Natuurlijk gezuiverd ... wat houdt dat eigenlijk in? Geen chloor meer om het water schoon te houden maar een helofytenfilter. Dit is een bak met speciaal geselecteerde planten die ervoor zorgen dat het water gezuiverd wordt. Het resultaat is schoon en veilig water. Het voelt ook zachter aan en we zijn verlost van de chloorlucht. Heerlijk om baantjes in te trekken, zwemles te krijgen, te spelen of af te koelen op een warme dag.

Zwembad De Loete ligt op een prachtige plek aan de Vlist, tussen de Hooge Boezem en het nieuw te ontwikkelen natuurgebied Bilwijk. Met die natuur verbinden we ons, om nog meer kwaliteit te bieden. Een duurzaam bad, klaar voor de toekomst!

Lees meer
Leader logoEuropese Gemeenschap logoZuid Holland logoGemeente Krimpenerwaard logo

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.

Natuurlijk De Loete blog

Forse prijsstijging toegelicht

28/3/2022

De stichting VOB voert dit jaar een forse prijsstijging door op de abonnementen en zwemlessen. Dit is onontkoombaar vanwege verschillende redenen die we in dit bericht toelichten. 

Meer info

Attentie aanschaffen abonnementen

26/2/2022

Als u een abonnement gaat aanschaffen via onze site, vragen we u het volgende even goed te lezen. Ons kassasysteem is behoorlijk vervuild door dubbele accounts. Lees meer...

Meer info

Nieuwe manager

26/2/2022

Ik zal mij even kort voorstellen: Barbara Schaapsmeerders, getrouwd met Camiel, we hebben een zoon Bjorn (18) en een dochter (13) Maybritt. Sport loopt als een rode draad door mijn leven. Lees meer.....

Meer info

Stem op ons! Uiterlijk 31 maart

26/2/2022

Heel graag willen wij onze zwembaden verduurzamen met zonnepanelen. Dit jaar krijgen we kans van de Rabobank zonnepanelen aan te schaffen waarvan zij maar liefst 50% van de kosten voor aanschaf en installatie voor hun rekening nemen!

Meer info

Verlengt zwemseizoen 2021 van de baan

18/9/2021

Verlengt zwemseizoen 2021 van de baan. Naast het invullen van het Google enquêteformulier (119 digitale enthousiastelingen) hebben ruim 40 papieren enthousiastelingen ook hun wensen op papier ingevuld. Hierdoor hebben wij een goed inzicht gekregen...

Meer info

Bezoekers enquette voorjaars- en/of najaarsabonnement

24/8/2021

Graag peilen wij uw mening over het langer openblijven in het najaar of eerder openen in het voorjaar van Natuurlijk De Loete. We houden graag rekening met de wensen van onze gasten.

Meer info

Contact

Zwembad Natuurlijk De Loete

Bredeweg 2
2851 VA Haastrecht

Tel: 0182-501560

Manager 0634 86 24 21
manager@vlisterbaden.nl

Meer info

Zwembad Ons Polderbad

Kievitslaan 49
2821 XL Stolwijk

Tel: 0182-341558

Manager 0634 86 24 21
manager@vlisterbaden.nl

Meer info

Stichting info

Secretariaat Stichting Vlister Openlucht Baden
secretaris@vlisterbaden.nl

Facturen
facturen@vlisterbaden.nl
p/a: Stichting Vlister Openluchtbaden
        Julianalaan 69
       2851 XH    Haastrecht

Over de Stichting Vlister Openlucht Baden (VOB)
Met behulp van ruim 70 vrijwilligers en met de inzet van ongeveer 30 personeelsleden beheert de stichting VOB twee openluchtbaden in de Krimpenerwaard: Zwembad Natuurlijk De Loete in Haastrecht en Ons Polderbad in Stolwijk. Beide baden openen elk seizoen in april en sluiten de poort weer in september.

Uiteraard zijn meer vrijwilligers altijd welkom, dus wilt u ook meehelpen? Er is altijd wat te doen. Stuur even een mailtje aan onze secretaris

Je bent van harte welkom!

Onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws en activiteiten in onze baden?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Dank voor uw bericht.

Wij nemen uw gegevens op in onze database en komen er zo spoedig als mogelijk bij u op terug.

Een sportieve groet,
Team Vlister Openlucht Baden
Oops! Laten we dit nog een keer proberen.

Powered by: NewMediair