Verlengt zwemseizoen 2021 van de baan

VLIST WEER
18/9/2021

Beste enquête invullers, enthousiaste zwemmers

 

Als eerste willen wij je bedanken voor het geven van informatie en je mening over de mogelijkheden voor een verlengt zwemseizoen.

 

Naast het invullen van het Google enquêteformulier (119 digitale enthousiastelingen) hebben ruim 40 papieren enthousiastelingen ook hun wensen op papier ingevuld.

Hierdoor hebben wij een goed inzicht gekregen van de wensen welke bij jullie leven.

 

Voor ons is het niet mogelijk om dit huidige seizoen nog langer open te blijven. Het was voorons financieel gezien een slecht seizoen. Ongeveer 35% minder bezoekers dan andere jaren waardoor de dagkaartjes verkoop minimaal is geweest, de weg tussenGouda en Haastrecht in een belangrijk deel van ons seizoen dicht is geweest en het weer wat ronduit matig te noemen is geweest.

Om een van onze zwembaden langer op te houden hebben wij ook personeel nodig welke dagelijks de watermetingen verzorgd en alles onderhouden. Dit doen wij in ons normale seizoen met bijna 40 enthousiaste medewerkers. Zoals jullie weten zijn wij een seizoenbedrijf en bieden wij onze medewerkers ook een seizoencontract aan.  Deze vervallen voor het merendeel vandaag (18 september) en ons managementteam gaat nog even door om alle lopende zaken af te ronden en zijn aan het einde van deze maand weer bij een ander bedrijf in dienst. Dan hebben wij het nog niet over de extra kosten welke in de koudere maanden nodig zijn om het zwemwater op een redelijke temperatuur te houden.

 

Dit alles opgesomd te hebben wil niet zeggen dat wij de komende jaren niet langer open gaan. Mede door jullie enthousiaste reacties gaan wij zeker kijken wat mogelijk is en komen wij hier in het begin van het nieuwe jaar bij jullie op terug.

 

Wens jullie een goede najaars- en winterperiode toe en we zien jullie graag weer in het vroege voorjaar van 2022

 

Met een sportieve groet,

 

Bestuur Vlister Openluchtbaden

Contact

Zwembad Natuurlijk De Loete

Bredeweg 2
2851 VA Haastrecht

Tel: 0182-501560


manager@vlisterbaden.nl

Meer info

Zwembad Ons Polderbad

Kievitslaan 49
2821 XL Stolwijk

Tel: 0182-341558


manager@vlisterbaden.nl

Meer info

Stichting info

Secretariaat Stichting Vlister Openlucht Baden
secretaris@vlisterbaden.nl

Facturen
facturen@vlisterbaden.nl
p/a: Stichting Vlister Openluchtbaden
        Julianalaan 69
       2851 XH    Haastrecht

Over de Stichting Vlister Openlucht Baden (VOB)
Met behulp van ruim 70 vrijwilligers en met de inzet van ongeveer 35 personeelsleden beheert de stichting VOB twee openluchtbaden in de Krimpenerwaard: Zwembad Natuurlijk De Loete in Haastrecht en Ons Polderbad in Stolwijk. Beide baden openen elk seizoen in april en sluiten de poort weer in september.

Uiteraard zijn meer vrijwilligers altijd welkom, dus wilt u ook meehelpen? Er is altijd wat te doen. Stuur even een mailtje aan onze secretaris

Je bent van harte welkom!

Onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws en activiteiten in onze baden?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Dank voor uw bericht.

Wij nemen uw gegevens op in onze database en komen er zo spoedig als mogelijk bij u op terug.

Een sportieve groet,
Team Vlister Openlucht Baden
Oops! Laten we dit nog een keer proberen.

Powered by: NewMediair