Tijdblokken

VLIST WEER
25/5/2020

Tijdblokken
We bieden naast zwemlessen tijdblokken voor banenzwemmen, recreatief zwemmen en aquasporten. Bij tijdblokken van twee uur komt u binnen tijdens het eerste uur. Daarna sluiten we de deuren en laten we geen nieuwe bezoekers meer toe voor dat tijdblok. Een half uur voor het einde van het tijdblok verzoeken we u uit het water te gaan. Een kwartier voor sluiting van het tijdblok dient u het zwembad te verlaten. Zo vermijden we grote aantallen mensen bij elkaar en kan het personeel schoonmaken voordat de volgende groep binnenkomt. Bij tijdblokken van een uur komt u binnen tijdens het eerste half uur.

Banen zwemmen: voor iedereen die banen wil zwemmen en minimaal het A-diploma heeft. Iedereen houdt 1,5 meter afstand. Glijbaan en duikplanken zijn gesloten.

Recreatief zwemmen: vrij toegankelijk voor alle leeftijden, dus ook kinderen zonder A-diploma. Zij zijn verplicht zwembandjes te dragen, die van thuis moeten worden meegenomen. De 1,5 meter afstand is leidend. Alleen tussen ouder/verzorger en het eigen kind is er geen afstandsbeperking. Glijbaan en duikplanken zijn open. Er ligt een lijn in het water zodat er ook (beperkt) banen kunnen worden gezwommen. 

Aquasporten: ook hier geldt een maximum aantal deelnemers en is de 1,5 meter afstand van toepassing. Let op: We starten met de blokken aquasport in beide baden vanaf woensdag 3 juni. Het rooster voor beide baden wordt vrijdag 29 mei bekendgemaakt. 

Kijk voor de actuele openingstijden op onze website of volg de berichtgeving op Facebook.

Contact

Zwembad Natuurlijk De Loete

Bredeweg 2
2851 VA Haastrecht

Tel: 0182-501560


manager@vlisterbaden.nl

Meer info

Zwembad Ons Polderbad

Kievitslaan 49
2821 XL Stolwijk

Tel: 0182-341558


manager@vlisterbaden.nl

Meer info

Stichting info

Secretariaat Stichting Vlister Openlucht Baden
secretaris@vlisterbaden.nl

Facturen
facturen@vlisterbaden.nl
p/a: Stichting Vlister Openluchtbaden
        Julianalaan 69
       2851 XH    Haastrecht

Over de Stichting Vlister Openlucht Baden (VOB)
Met behulp van ruim 70 vrijwilligers en met de inzet van ongeveer 35 personeelsleden beheert de stichting VOB twee openluchtbaden in de Krimpenerwaard: Zwembad Natuurlijk De Loete in Haastrecht en Ons Polderbad in Stolwijk. Beide baden openen elk seizoen in april en sluiten de poort weer in september.

Uiteraard zijn meer vrijwilligers altijd welkom, dus wilt u ook meehelpen? Er is altijd wat te doen. Stuur even een mailtje aan onze secretaris

Je bent van harte welkom!

Onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws en activiteiten in onze baden?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Dank voor uw bericht.

Wij nemen uw gegevens op in onze database en komen er zo spoedig als mogelijk bij u op terug.

Een sportieve groet,
Team Vlister Openlucht Baden
Oops! Laten we dit nog een keer proberen.

Powered by: NewMediair