Regels

VLIST WEER
18/5/2020

Regels

Kom alleen zwemmen wanneer u geen last hebt van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts of benauwdheid. Wij verlenen alleen toegang aan mensen die een abonnement of 10-badenkaart hebben aangeschaft. We controleren bij de ingang. Bij binnenkomst is het verplicht u handen te wassen op de aangegeven punten. Tijdens het zwemmen en op het gehele terrein geldt: houd 1,5 meter afstand van elkaar. Douche thuis voor het zwemmen, ga thuis naar het toilet en kom met de zwemkleding onder de gewone kleding naar het zwembad. Na het zwemmen kunt u zich omkleden in de aangegeven kleedhokjes of kleedruimte. De douches zijn gesloten. Volg altijd de instructies van het zwembadpersoneel op. Houd u aan het eenrichtingsverkeer. Bij de kassa en kiosk (van De Loete) betaalt u met pin.


Om veilig met elkaar te zwemmen hebben we deze en andere maatregelen getroffen zowel voor u als bezoeker als voor ons personeel. Die hebben we in het VOB COVID-19 veiligheidsplan vastgelegd. Dit plan zal steeds worden aangepast. Omdat de overheid regels verandert of omdat in de praktijk blijkt dat we zaken anders moeten organiseren. Het plan treft u HIER aan. In alle gevallen waarin het plan niet voorziet beslist de zwembadleiding.

Contact

Zwembad Natuurlijk De Loete

Bredeweg 2
2851 VA Haastrecht

Tel: 0182-501560


manager@vlisterbaden.nl

Meer info

Zwembad Ons Polderbad

Kievitslaan 49
2821 XL Stolwijk

Tel: 0182-341558


manager@vlisterbaden.nl

Meer info

Stichting info

Secretariaat Stichting Vlister Openlucht Baden
secretaris@vlisterbaden.nl

Facturen
facturen@vlisterbaden.nl
p/a: Stichting Vlister Openluchtbaden
        Julianalaan 69
       2851 XH    Haastrecht

Over de Stichting Vlister Openlucht Baden (VOB)
Met behulp van ruim 70 vrijwilligers en met de inzet van ongeveer 35 personeelsleden beheert de stichting VOB twee openluchtbaden in de Krimpenerwaard: Zwembad Natuurlijk De Loete in Haastrecht en Ons Polderbad in Stolwijk. Beide baden openen elk seizoen in april en sluiten de poort weer in september.

Uiteraard zijn meer vrijwilligers altijd welkom, dus wilt u ook meehelpen? Er is altijd wat te doen. Stuur even een mailtje aan onze secretaris

Je bent van harte welkom!

Onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws en activiteiten in onze baden?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Dank voor uw bericht.

Wij nemen uw gegevens op in onze database en komen er zo spoedig als mogelijk bij u op terug.

Een sportieve groet,
Team Vlister Openlucht Baden
Oops! Laten we dit nog een keer proberen.

Powered by: NewMediair