Ons Polderbad open

VLIST WEER
25/5/2020

Ons Polderbad open

Op 27 mei, 7:30 uur opent Ons Polderbad de poort. Het zwembad is gevuld, het water op temperatuur, alles ziet er weer tiptop uit, u bent hartelijk welkom! Ons personeel heeft zich warm kunnen draaien bij De Loete en verheugt zich erop nu ook in Ons Polderbad te starten. Heeft u nog geen abonnement of 10-badenkaart aangeschaft? Bestel online of bij de kassa van het zwembad. U betaalt met pin. Om drukte bij de kassa te vermijden kunt u hiervoor op alle openingsdagen en -tijden bij de kassa terecht.


Voorlopig niet reserveren

Aan de oplevering van het reserveringssysteem zitten nog haken en ogen. We maken van de nood een deugd en denken op basis van de ervaringen in Haastrecht ook dat het zonder kan. We werken met tijdblokken en u kunt verspreid over de dag naar het zwembad komen voor het tijdblok van uw keuze. We zijn gebonden aan een maximum aantal bezoekers, dus als dat maximum is bereikt geldt vol is vol. U bent dan welkom in het volgende tijdblok. We vragen hiervoor uw begrip.


Misschien voeren we het reserveringssysteem op een later moment nog in. Er zijn voor- en nadelen. Mensen die digitaal minder handig zijn vinden een systeem niet fijn. Ook horen we van bezoekers dat ze het plezierig vinden op de dag zelf nog de vrijheid te hebben om te beslissen wanneer ze komen zwemmen. Daar staat tegenover dat een tijdblok vol kan zijn, waardoor u dan voor niets naar het zwembad komt. Zeker op warme dagen kan dat aan de orde zijn. Ons voornemen is het een paar weken aan te zien en uw mening her en der te peilen. Het zal ook afhangen van eventuele veranderingen in de regels van de overheid hoe we hiermee omgaan.

Contact

Zwembad Natuurlijk De Loete

Bredeweg 2
2851 VA Haastrecht

Tel: 0182-501560


manager@vlisterbaden.nl

Meer info

Zwembad Ons Polderbad

Kievitslaan 49
2821 XL Stolwijk

Tel: 0182-341558


manager@vlisterbaden.nl

Meer info

Stichting info

Secretariaat Stichting Vlister Openlucht Baden
secretaris@vlisterbaden.nl

Facturen
facturen@vlisterbaden.nl
p/a: Stichting Vlister Openluchtbaden
        Julianalaan 69
       2851 XH    Haastrecht

Over de Stichting Vlister Openlucht Baden (VOB)
Met behulp van ruim 70 vrijwilligers en met de inzet van ongeveer 35 personeelsleden beheert de stichting VOB twee openluchtbaden in de Krimpenerwaard: Zwembad Natuurlijk De Loete in Haastrecht en Ons Polderbad in Stolwijk. Beide baden openen elk seizoen in april en sluiten de poort weer in september.

Uiteraard zijn meer vrijwilligers altijd welkom, dus wilt u ook meehelpen? Er is altijd wat te doen. Stuur even een mailtje aan onze secretaris

Je bent van harte welkom!

Onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws en activiteiten in onze baden?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Dank voor uw bericht.

Wij nemen uw gegevens op in onze database en komen er zo spoedig als mogelijk bij u op terug.

Een sportieve groet,
Team Vlister Openlucht Baden
Oops! Laten we dit nog een keer proberen.

Powered by: NewMediair