Nieuw kassasysteem

VLIST WEER
19/3/2023

Inmiddels is na een behoorlijke voorbereidingsperiode ons nieuwe kassasysteem geïnstalleerd op beide locaties. Wij zijn weer up-to-date voor de komende jaren!

U kunt vanaf 2 april tot en met 19 april via onze website uw abonnement in de voorverkoop met korting aanschaffen. Daarna betaalt u de gewone prijs. Op woensdag 19 april kunt u eventueel aan de kassa uw abonnement met korting aanschaffen. Dit kan op beide locaties.

Vanwege het nieuwe kassasysteem hebben wij geen oude gegevens meer van bezoekers. Bovendien ontvangt iedere abonnementhouder een nieuwe pas die is gepersonaliseerd met uw naam en foto. In de voorverkoop is deze pas gratis. Daarna is de pas alleen gratis bij inlevering van uw oude pas.

Over het afhalen van de nieuwe pas wordt u nog verder geïnformeerd via onze nieuwsbrief. Mocht u deze nog niet ontvangen dan kunt u zich hier inschrijven.

Wij vragen iedereen (indien mogelijk) zijn abonnement, 10-badenkaart of los kaartje online aan te schaffen. Het systeem is heel gebruiksvriendelijk. Voor een 10-badenkaart of los kaartje krijgt u dan een QR code waarmee u het tourniquet kunt openen zonder wachtrij voor de kassa. Hoe gemakkelijk zal dat zijn!

Check onze website voor alle tarieven.

Uw 10-badenkaart koopt u straks gewoon aan de kassa in onze zwembaden.

Contact

Zwembad Natuurlijk De Loete

Bredeweg 2
2851 VA Haastrecht

Tel: 0182-501560


manager@vlisterbaden.nl

Meer info

Zwembad Ons Polderbad

Kievitslaan 49
2821 XL Stolwijk

Tel: 0182-341558


manager@vlisterbaden.nl

Meer info

Stichting info

Secretariaat Stichting Vlister Openlucht Baden
secretaris@vlisterbaden.nl

Facturen
facturen@vlisterbaden.nl
p/a: Stichting Vlister Openluchtbaden
        Julianalaan 69
       2851 XH    Haastrecht

Over de Stichting Vlister Openlucht Baden (VOB)
Met behulp van ruim 70 vrijwilligers en met de inzet van ongeveer 35 personeelsleden beheert de stichting VOB twee openluchtbaden in de Krimpenerwaard: Zwembad Natuurlijk De Loete in Haastrecht en Ons Polderbad in Stolwijk. Beide baden openen elk seizoen in april en sluiten de poort weer in september.

Uiteraard zijn meer vrijwilligers altijd welkom, dus wilt u ook meehelpen? Er is altijd wat te doen. Stuur even een mailtje aan onze secretaris

Je bent van harte welkom!

Onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws en activiteiten in onze baden?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Dank voor uw bericht.

Wij nemen uw gegevens op in onze database en komen er zo spoedig als mogelijk bij u op terug.

Een sportieve groet,
Team Vlister Openlucht Baden
Oops! Laten we dit nog een keer proberen.

Powered by: NewMediair