Indeling in tijdblokken: banenzwemmen, recreatief zwemmen, aquasport en zwemlessen

VLIST WEER
18/5/2020

Indeling in tijdblokken: banenzwemmen, recreatief zwemmen, aquasport en zwemlessen

We werken dit seizoen met tijdblokken, omdat we maar een beperkt aantal mensen tegelijk kunnen toelaten in onze baden. Zo stellen we zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid om te zwemmen. Naast de blokken voor zwemlessen werken we met blokken voor banenzwemmen, aquasporten en recreatief zwemmen. Bij de rubriek openingstijden treft u het rooster aan voor De Loete en hier voor Ons Polderbad.

Banenzwemmen: voor iedereen die banen wil zwemmen en minimaal een A-diploma heeft. Per tijdblok mogen er maximaal 50 mensen tegelijk zwemmen. Iedereen houdt 1,5 meter afstand. Glijbaan en duikplanken zijn gesloten.

Recreatief zwemmen: vrij toegankelijk voor alle leeftijden, ook kinderen zonder A-diploma. Per tijdblok mogen er maximaal 50 personen van 13 jaar en ouder binnen. Daar komen ook kinderen t/m 12 jaar bij. Het zwembadpersoneel bepaalt wanneer het maximum aantal bezoekers is bereikt, o.a. aan de hand van de verspreiding van de bezoekers over het terrein. Er mogen maximaal 50 mensen tegelijk zwemmen. De 1,5 meter afstand is leidend. Alleen tussen ouder/verzorger en het eigen kind is er geen afstandsbeperking. Kinderen zonder A-diploma zijn verplicht zwembandjes te dragen, die zelf van thuis meegenomen moeten worden. Glijbaan en duikplanken zijn open. Ook hier geldt: 1,5 meter afstand.

Aquasporten: per uur aquasport kunnen maximaal 20 mensen deelnemen in het ondiepe bad en 20 in het diepe bad. Ook hier is de 1,5 meter afstand van toepassing.

Contact

Zwembad Natuurlijk De Loete

Bredeweg 2
2851 VA Haastrecht

Tel: 0182-501560


manager@vlisterbaden.nl

Meer info

Zwembad Ons Polderbad

Kievitslaan 49
2821 XL Stolwijk

Tel: 0182-341558


manager@vlisterbaden.nl

Meer info

Stichting info

Secretariaat Stichting Vlister Openlucht Baden
secretaris@vlisterbaden.nl

Facturen
facturen@vlisterbaden.nl
p/a: Stichting Vlister Openluchtbaden
        Julianalaan 69
       2851 XH    Haastrecht

Over de Stichting Vlister Openlucht Baden (VOB)
Met behulp van ruim 70 vrijwilligers en met de inzet van ongeveer 35 personeelsleden beheert de stichting VOB twee openluchtbaden in de Krimpenerwaard: Zwembad Natuurlijk De Loete in Haastrecht en Ons Polderbad in Stolwijk. Beide baden openen elk seizoen in april en sluiten de poort weer in september.

Uiteraard zijn meer vrijwilligers altijd welkom, dus wilt u ook meehelpen? Er is altijd wat te doen. Stuur even een mailtje aan onze secretaris

Je bent van harte welkom!

Onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws en activiteiten in onze baden?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Dank voor uw bericht.

Wij nemen uw gegevens op in onze database en komen er zo spoedig als mogelijk bij u op terug.

Een sportieve groet,
Team Vlister Openlucht Baden
Oops! Laten we dit nog een keer proberen.

Powered by: NewMediair