Hulpkrachten gezocht

VLIST WEER
12/3/2021

Ben jij die sportieveling die graag wat bij wil verdienen in onze gezellige zwembaden? Wij zoeken nog een aantal hulpkrachten voor werkzaamheden in de kiosk van Natuurlijk De Loete en assistent toezichthouders voor beide zwembaden.

Kiosk medewerkers:

Het werken in de kiosk is een zeer dankbare taak. De bezoekers die aan de balie staan zijn voor het grootste deel kleine kinderen die een lekker ijsje, snoepje of snack mogen uitkiezen tijdens een leuk dagje uit. En wat is er nou leuker dan zo’n klein enthousiast lachebekje te voorzien van wat lekkers.

Het kan soms wel aardig warm worden in de kiosk maar gelukkig is daar aan het einde van je shift een lekker zwembad waar je heerlijk in kan afkoelen!

Assistent toezichthouder:

Ze zeggen weleens dat een toezichthouder in een zwembad betaald wordt om bruin te worden. En soms is dat zo! Maar dat neemt niet weg dat het een hele belangrijke taak is. Samen met de ervaren collega’s zorg je dat iedereen veilig kan zwemmen in onze zwembaden. Naast het toezicht houden betekend het dat je zorgt dat het zwembad er op en top verzorgd uit ziet zodat er geen onveilige situaties kunnen ontstaan. Daarnaast help jij de organisatie bij diverse evenementen.

Heb jij interesse of kent je iemand die ons team kan verstekken, neem dan contact op met onze manager Barbara via email: manager@vlisterbaden.nl

Contact

Zwembad Natuurlijk De Loete

Bredeweg 2
2851 VA Haastrecht

Tel: 0182-501560


manager@vlisterbaden.nl

Meer info

Zwembad Ons Polderbad

Kievitslaan 49
2821 XL Stolwijk

Tel: 0182-341558


manager@vlisterbaden.nl

Meer info

Stichting info

Secretariaat Stichting Vlister Openlucht Baden
secretaris@vlisterbaden.nl

Facturen
facturen@vlisterbaden.nl
p/a: Stichting Vlister Openluchtbaden
        Julianalaan 69
       2851 XH    Haastrecht

Over de Stichting Vlister Openlucht Baden (VOB)
Met behulp van ruim 70 vrijwilligers en met de inzet van ongeveer 35 personeelsleden beheert de stichting VOB twee openluchtbaden in de Krimpenerwaard: Zwembad Natuurlijk De Loete in Haastrecht en Ons Polderbad in Stolwijk. Beide baden openen elk seizoen in april en sluiten de poort weer in september.

Uiteraard zijn meer vrijwilligers altijd welkom, dus wilt u ook meehelpen? Er is altijd wat te doen. Stuur even een mailtje aan onze secretaris

Je bent van harte welkom!

Onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws en activiteiten in onze baden?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Dank voor uw bericht.

Wij nemen uw gegevens op in onze database en komen er zo spoedig als mogelijk bij u op terug.

Een sportieve groet,
Team Vlister Openlucht Baden
Oops! Laten we dit nog een keer proberen.

Powered by: NewMediair